Portfolio
van jack

Gespecialiseerd in:  Traditional, Realism, Neo-traditional, Black & Grey, Colour, Maori, Polynesian

Welkom bij mijn tattooshop! Met 13 jaar ervaring als tattooartiest, een achtergrond in grafisch ontwerp van het Grafisch Lyceum en het Nimeto, en mijn betrokkenheid bij de graffitiwereld, bied ik een unieke en creatieve stijl aan voor al je tattoobehoeften.

Mijn passie voor tattoo’s begon lang geleden en heeft zich ontwikkeld tot een ware kunstvorm. Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden aangescherpt en mijn eigen unieke stijl ontwikkeld, waarbij ik traditionele technieken combineer met moderne invloeden.

Ik geloof sterk in het belang van persoonlijke aandacht en het creëren van een comfortabele omgeving voor mijn klanten. Bij mij kun je rekenen op een professionele en hygiënische aanpak, waarbij ik gebruikmaak van hoogwaardige apparatuur en inkt. Ik sta altijd klaar om naar jouw ideeën te luisteren, je te begeleiden bij het ontwerpproces en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, symbolische tatoeage of een uitgebreid kunstwerk op je lichaam wilt laten vereeuwigen, ik sta voor je klaar. Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende stijlen, waaronder traditioneel, realistisch, neo-traditional, zwart-wit en kleurrijk.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou je ideeën tot leven te brengen en je te voorzien van een uniek en persoonlijk stukje lichaamskunst. Kom langs in mijn studio, waar we samen kunnen werken aan het creëren van iets speciaals dat een leven lang meegaat.